Livrare rapida in toata Romania!

Trepte / contratrepte
Treptele si contratreptele din travertin au o utilitate casnica deosebita, atât in exteriorul casei cât si in interior, oferind un aspect autentic de piatra, uneori chiar si rustic. Travertinul clasic este o piatra de culori bej-crem ce isi pastreaza aspectul poros de roca sedimentara si este ideal pentru orice tip de incapere pentru placarea treptelor si a podelelor.
Filtre
Sorteaza dupa:

Trepte si contratrepte din travertin - eleganta si durabilitate

Treptele si contratreptele din travertin sunt elemente cheie in orice proiect de constructie sau amenajare interioara si exterioara. Aceste elemente nu sunt doar functionale, ci si estetice, aducand o nota de eleganta si durabilitate in orice mediu.

Un finisaj clasic cu trepte din travertin: Travertinul clasic se remarca prin nuantele sale bej-crem si aspectul poros, specific rocilor sedimentare. Aceasta piatra naturala este ideala pentru placarea treptelor si a podelelor, atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare. Durabilitatea sa o face potrivita pentru zone cu trafic mediu sau intens, asigurand rezistenta si frumusetea in timp.

Transforma-ti spatiul cu travertinul de la Zen Stone International

Te intampinam cu o gama variata de trepte si contratrepte din travertin. Cu ajutorul nostru, poti transforma spatiul tau intr-un mediu elegant si autentic. Travertinul de la Zen Stone International aduce o nota de valoare si stil proiectelor tale de design interior si amenajare peisagistica. Descopera frumusetea si durabilitatea travertinului si lasa-l sa devina elementul central al proiectelor tale.