Livrare rapida in toata Romania!

Pietricele sticla
Pietricelele din sticla aduc stralucire si culoare in orice decor. Aceste mici comori, disponibile intr-o gama variata de culori, au puterea de a aduce mereu o schimbare interesanta in casa ta si in gradina ta. Fii creativ! Prin rearanjari simple si combinatii inspirate, pietricelele din sticla pot modifica aspectul oricarei incaperi sau al unui spatiu exterior, adaugand accente subtile sau indraznete.
Filtre
Sorteaza dupa:

Pietricele din sticla - stralucire si culoare pentru decorul tau

Pietricelele din sticla se disting prin stralucirea lor naturala si varietatea de culori. De la nuante vesele de albastru, verde sau rosu pana la tonuri mai subtile, aceste pietricele adauga un strop de culoare si lumina in orice loc. Fie ca doresti sa creezi un efect decorativ intr-o camera sau sa amplifici aspectul gradinii, pietricelele din sticla sunt solutia ideala.

Transformari usoare - efect mare: Pietricelele din sticla iti ofera oportunitatea de a fi creativ. Prin simple rearanjari sau combinatii, poti transforma instantaneu aspectul oricarei incaperi sau spatii exterioare. Aceasta versatilitate iti ofera libertatea de a-ti exprima personalitatea si de a crea un decor unic.

Decor pentru casa si gradina: Pietricelele din sticla pot fi folosite in numeroase moduri, de la decoratiuni interioare la amenajarea gradinii. Ele pot fi utilizate pentru a crea opere de arta personale sau pentru a evidentia anumite aspecte ale spatiului, cum ar fi iluminarea sau structura.

Descopera gama de pietricele din sticla la Zen Stone International

Iti oferim pietricele din sticla variate si de inalta calitate. Vino sa explorezi gama noastra variata de optiuni pentru pietricele din sticla in showroom-ul nostru sin Pitesti sau comanda online si da frau creativitatii tale pentru a transforma fiecare spatiu intr-un decor plin de culoare si stralucire. Cu Zen Stone International, pietricelele din sticla devin un instrument magic de design interior si de amenajare a gradinii.