Livrare rapida in toata Romania!

Glafuri
Glafurile din travertin adauga un impact deosebit, atat in exteriorul casei, cat si in interior, conferind un aspect autentic de piatra, uneori chiar rustic. Aceste glafuri pastreaza aspectul lor poros, specific rocii sedimentare, si sunt ideale pentru orice tip de incapere, de la placarea treptelor la podele.
Filtre
Sorteaza dupa:

Glafuri din travertin - eleganta durabila si autentica

Glafurile din travertin nu doar adauga eleganta, ci si durabilitate fiecarui proiect. Cu aspectul lor caracteristic, aceste glafuri sunt rezistente la uzura si conditiile meteorologice, facandu-le potrivite atat pentru spatiile interioare, cat si pentru cele exterioare.

Aspect autentic si rustic: Unul dintre punctele forte ale glafurilor din travertin este aspectul lor autentic si, uneori, rustic. Venaturile naturale si textura poroasa confera un farmec aparte oricarei incaperi sau proiect de design exterior.

Varietate de utilizari: Glafurile din travertin pot fi utilizate pentru placarea treptelor, a podelelor, si nu numai. Ele adauga un aspect elegant si autentic oricarui spatiu, fiind ideale pentru a defini stilul proiectului tau.

Descopera gama de glafuri din travertin la Zen Stone International

Cauti glafuri din travertin? Comanda sau vino sa explorezi gama noastra variata de optiuni de glafuri din travertin in showroom-ul nostru din Pitesti si transforma fiecare proiect intr-o expresie a elegantei si durabilitatii. Cu Zen Stone International, glafurile din travertin devin un element distinctiv in orice spatiu.