Livrare rapida in toata Romania!

Despre noi

Showroom piatra naturala Pitesti

Zen Stone International

Daca esti pasionat de frumusetea pietrei naturale trebuie sa ne cunosti.

Cu peste 10 ani de experienta in domeniu, am devenit o prezenta de incredere si o sursa de inspiratie pentru proiectele tale.

Varietate de produse

O imensitate de forme si culori

Oferta noastra include o gama impresionanta de produse din piatra naturala. Nu ne oprim doar la piatra naturala, oferim si alte materiale intr-o varietate de forme si culori, cum ar fi placi, mozaicuri, pavele, trepte, glafuri, blaturi etc.

Daca ai o viziune pentru spatiul tau, noi avem materialele potrivite pentru a o transforma in realitate.

Frumusete si durabilitate

O alegere estetica si naturala

Fiecare material pe care il oferim, precum travertin, marmura, granit, calcar, bazalt si onix, are propria sa poveste de frumusete si durabilitate. Acestea sunt alese cu grija pentru a satisface toate gusturile si cerintele tale.

Suntem aici sa-ti oferim optiuni pentru proiecte interioare si exterioare, indiferent de dimensiunea sau complexitatea lor.

Suport si asistenta

Produsele potrivite pentru proiectul tau

Suntem mandri sa fim localizati in Pitesti, dar suntem gata sa servim clienti din intreaga tara. Pentru orice intrebari sau informatii suplimentare, echipa noastra este aici pentru a te ghida si a-ti oferi expertiza noastra.

Foloseste meniul din sectiunea "Contact" pentru a ne ajunge si a incepe discutia despre proiectul tau. Zen Stone International - Partenerul tau pentru frumusete si soliditate in fiecare proiect.